Abdullah Avci Açiklamasi 'Seneye Agresif Bir Oyuna Geçecegiz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, bir sezonu geride biraktiklarini belirterek, önümüzdeki sezon daha agresif bir oyuna geçis yapacaklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasinda sahasinda MKE Ankaragücü’nü 4-2 maglup eden Trabzonspor’da Teknik Direktörü Abdullah Avci, sözlerine Ankaragücü camiasina geçmis olsun dileklerini ileterek basladi.

Avci, "Oyunun içinde bunlar var. Büyük bir camia en kisa zamanda bunun altindan kalkacaktir. Yedigimiz penaltiya kadar dogru bir planlama ile gidiyorduk. Çalistiklarimizi net bir sekilde uyguluyorduk. Penalti golünden sonra rakip iyi oynamaya basladi.

Biz oyunun içine bazen girdik, bazen çiktik. Ankaragücü takimi oynadigi oyunun karsiligini puan olarak alamadi. Oyunun bir bölümünde bazi degisiklikler yaptik ve öne geçtik. Yedigimiz gol sonrasinda özellikle bireysel performansin da ortaya çiktigi bir gol olunca rakibin ister istemez kaygilari artti ve genis alanlar ortaya çikti. Kazanarak kapatmak istiyorduk öyle yaptik" dedi.

Avci, sezonla ilgili olarak ise yaptigi kisa degerlendirmede, "Geldikten sonra koydugumuz hedefler üçüncülük ve kupa finali gerçeklesti. Kupa finalini kazanmak da istiyorduk. Oyunun bir bölümünü Besiktas bir bölümünü bizim domino ettigimiz bir maçta 95’te maçi kaybettik. Bunun yorgunlugu ve üzüntüsü vardi. Bu oyunun içerisinde var ne yazik ki. Bugünden itibaren programimizin üzerinde oynadik ve netlestirdik. Hazirlik maçlarimizin tarihleri hepsi belli. Haziran ve temmuz takvimiz belirlendi. Transfer çalismalarimizin bir bölümünde ciddi sekilde mesafe kat ettik. Trabzonspor taraftari bizi yalniz birakmasin. Seneye onlara ihtiyacimiz var. Daha önce bunu gerçeklestirmis bir ekibin daha hizli temasli agresif bir oyuna geçisini hep beraber gerçeklestirecegiz. Inisli çikisli bir sezonda ortalamasi iyi gözüken, ocak ayini subata ayina baglayan 9 maçta yasadigimiz sikintilara ragmen yakaladigimiz ivme var. Daha iyisi için çalisacagiz" diye konustu.

Avci, bundan sonra baskan ve yönetimle Istanbul’da daha sik bir araya geleceklerini ifade ederek transferde hizli bir sekilde hareket ettiklerini belirtti.

Kaynak: İHA