Galatasaray, Konya'ya Gitti

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasinda yarin deplasmanda Konyaspor ile karsilasacak Galatasaray, Konya’ya hareket etti.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasinda yarin Konyaspor’a konuk olacak. Sari-kirmizililar bu mücadelenin hazirliklarini tamamlayip, maçin oynanacagi Konya’ya hareket etti. Galatasarayli kafile, Istanbul Havalimani Genel Havacilik Terminali’nden özel uçakla Konya’ya gitti.

Sari-kirmizililarin Konyaspor karsilasmasi kamp kadrosunda su futbolcular yer aliyor:

"Fernando Muslera, Eyüp Aydin, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoglu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakci, Jankat YIlmaz, Baris Alper Yilmaz, Baran Demiroglu, Ali Yesilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman, Tanguy Ndombele, Serge Aurier ve Carlos Vinicius."

Süper Lig’in son haftasina en yakin rakibi Fenerbahçe’nin üç puan önünde, 99 puanla zirvede giren Galatasaray, Konyaspor deplasmaninda en az bir puan almasi durumunda diger maç sonucuna bakmaksizin 24. sampiyonlugunu ilan edecek.

Kaynak: İHA