Elazig Ve Ordulu Taraftarlardan Birlik Mesaji

Son yillarda Türk futbolunun kanayan yarasi olan taraftarlar arasindaki kavga ve siddete karsi en güzel örnek play-off finali öncesi Istanbul’a giden Elazigspor ile 52 Orduspor taraftari arasinda gerçeklesti. Metroda karsilasan taraftarlar, ’’Türkiye’ye bir taraftarlik örnegi göstermemiz lazim’’ diyerek birlik, dostluk ve basari temennisinde bulunarak centilmenlik örnegi gösterdi.

TFF 3. Lig, 2. Grup play-off müsabakalarinin son karsilasmasi sonrasi gruptan çikan Elazigspor finalde 52 Orduspor ile karsilasacak. Elazigspor, 52 Orduspor karsilasmasi Istanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta oynanacak. Final maçina yogun ilgi gösteren Elazigli futbolseverler, Istanbul’a gitti. Maç öncesinde metroda bir araya gelen Elazigsporlu ve Ordusporlu taraftarlar, sporda dostluk ve kardeslik mesajini verdi. Bir birlerine basarilar dileyen taraftarlar, önemli olanin dostluk oldugunu vurguladi.

’’Ordu taraftarlari da Istanbul’a gidip gelecek, kazasi belasiz gidip gelsinler”

Elazigspor’u desteklemek için Istanbul’a giden bir taraftar, ’’Sadece Elazig taraftarlari degil ayni zamanda Ordu taraftarlari da Istanbul’a gidip gelecek. Onlar da kazasi belasiz gidip gelsinler. Iyi olan kazansin ama biz daha iyiyiz. Insallah, kazanip gelecegiz” dedi.

Ordusporlu bir taraftar ise ’’Öncelikle sporun dostluk ve kardeslik oldugunu belirtmek istiyoruz. Ikisi de çok köklü takimlar. Iki tane güzide sehrin karsilasmasi olacak. Ancak Elaziglilarin maça bizden daha fazla yogun ilgi gösterdigini duyuyoruz. Türkiye’ye bir taraftarlik örnegi göstermemiz lazim. Kaybedenin kazanani alkislamasi lazim. Çünkü buna çok ihtiyacimiz var” diye konustu.

Kaynak: İHA