Ismet Tasdemir'den Taraftarlara Çagri Açiklamasi 'Son Düdügüne Kadar Bizi Desteklesinler'

Çorum Fk maçinda taraftardan destek isteyen Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Taraftarlarimizdan ricam, maçin son düdügüne kadar bizi desteklemeleridir. Desteklerinden hiç süphem yok" dedi.

Trendyol 1. Lig play-off 2. tur ilk maçinda Bodrum FK deplasmanda karsilastigi Çorum FK ile 1-1 berabere kalarak, avantajli skorla döndü. Yesil-beyazli ekip rövans karsilasmasinda 24 Mayis Cuma günü evinde Çorum FK ile mücadele edecek. Karsilasmada sakatligi bulunan Süleyman oynamayacak. Erkan ve Celustka’nin durumu ise maç günü netlik kazanacak. Bodrum FK seyirci önünde tur atlayan taraf olup finalde Sakaryaspor ile kozlarini paylasmak istiyor.

Ismet Tasdemir’den taraftara çagri

Rövans maçinin degerlendirmesini yapan Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Bu maçlarin zorlugu çok yüksek. Avantajli bir skorla buraya gelmedik. Ilk yarisi berabere biten, ikinci yarisini oynayacagimiz bir müsabaka olarak görüyoruz. Finalde oynamak istiyoruz ama karsimizda da finalde en az bizim kadar olmak isteyen bir takim var. Iki denk takimin mücadelesi olacak. Ilk maçta çok güzel bir mücadele oldu. 2. maçta da ayni mücadele devam edecektir. Insallah kazanan taraf oluruz. Çorum Futbol Kulübü 1. Lig’e çikti ve bu basariyi yakaladi, final istiyorlar, bir üst ligde oynamak istiyorlar. Oyunun gidisatindaki tepkileri bence biraz fazlaydi. Taraftarlar ortami biraz fazla gerdi. Taraftarlarin ilk kez böyle bir coskuyu yakindan hissettikleri için birazcik abarttiklarini düsünüyorum. Futbolda bunlar normal, sahada iki çok iyi mücadele eden takim vardi. Onlar da hem takimlarini destekleyip, bizi de asagi çekmek istediler ama oyuncularim ona müsaade etmedi" dedi.



"Her maçin hikayesi farkli"

Her maçin hikayesinin farkli oldugunu belirten Tasdemir, "Geçen sene play-off finali oynadik diye bu sene de ayni sekilde oynamamiz bir avantaj teskil etmeyecektir. Çünkü her maçin hikayesi, her takimin farkli bir oyunu o yüzden her maçin zorlugu var. Bu maçta onlardan bir tanesi. Geçen sene play-off oynadik diye biz tecrübeliyiz diyemiyorum. Her maç zordur ve hikayesi farklidir. Eksiklerimiz var; Erkan ve Celuska’nin devam eden ufak tefek rahatsizliklari var. Erkan takimda idmanlara çikmaya basladi.

Celuska’yi da bir deneyecegiz. Süleyman hepimizi çok üzdü, takimimiz için çok etkili ve iyi bir oyuncuydu. Bu son maçta onu kaybetmenin üzüntüsünü yasiyoruz. Yaklasik 8 ay sahalardan uzak kalacak. Kendisine geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Taraftarlarimizdan ricam, zorluk esigi yüksek bir maç, bizi sonuna kadar desteklesinler, sadece bizimle olsunlar, sadece bizim oyunumuza bagli kalsinlar, diger etkenlere yönelmesinler. Biz onlarla birlik oldugumuz zaman, ayni duygulari yasadigimiz sürece hep basarili olduk, bundan sonrada basarili olacagiz. Taraftarlarimizdan ricam, maçin son düdügüne kadar bizi desteklemeleridir. Desteklerinden hiç süphem yok" diye konustu.

Bodrum FK’nin 22 yasindaki futbolcusu Ahmet Aslan ise, "Maç hazirliklarina basladik. Çorum’da berabere bir sonuç aldik. Ne kadar avantajli gözükse de bizim için maçin ilk yarisi bitti. Cuma günü ikinci yarisini oynayacagiz. Ayni sekilde ayni disiplinde maçi kazanip, finale çikmak istiyoruz. Takim gayet motive herkes bir birine sahip çikiyor. Ortamimiz gayet iyi insallah finale çikip gecen sene yapamadigimizi bu sen yapmak istiyoruz" ifadelerini kulandi.

Kaynak: İHA