Oturarak Voleybol Türkiye Sampiyonasi Karaman'da Basladi

Karaman’da Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün ev sahipliginde düzenlenen Okul Sporlari Yildizlar-Gençler Oturarak Voleybol Türkiye Sampiyonasi basladi.

Okul sporlari faaliyetleri çerçevesinde birçok bransta Türkiye sampiyonasina ev sahipligi yapan Karaman’da bu kez oturarak voleybol Türkiye finali heyecani yasaniyor. Yildizlar ve gençler kategorisinde 10 takimin birincilik mücadelesi verecegi sampiyona Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen açilis seremonisiyle basladi.

Açilis seremonisinde bir konusma yapan Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Karadeniz, Karaman’in oturarak voleybol bransinda basari çitasini her geçen gün yükselttigini belirterek, “Öncelikle böyle bir sampiyonaya tekrar ev sahipligi yapmaktan dolayi mutluyuz. Karaman olarak oturarak voleybol bransinda güzel bir konuma geldik. Süper lig ve 1. Lig’de mücadele eden 2 takimimiz var. Ayrica milli takimda da 7’si erkek, 6’si kadin olmak üzere 13 sporcumuz yer aliyor. Insallah bu güzel istatistikler her geçen gün daha da iyiye gidecek. Okul sporlari çerçevesinde bugün ilimizde baslayan sampiyonada ise tüm antrenör, sporcu ve hakemlerimize basarilar diliyorum” dedi.

Gençler kategorisinde 4, yildizlar kategorisinde 6 takimin madalya mücadelesi verdigi sampiyona, 22 Mayis Çarsamba günü yapilacak final karsilasmalarinin ardindan sona erecek.

Kaynak: İHA