Karaman FK'ya Baskan Adayi Çikmadi

Karaman Futbol Kulübü’nün Olaganüstü Genel Kurulu gerçeklestirildi. Genel kurulda ikinci kez baskan adayinin çikmamasi üzerine kulübün kayyuma devredilmesi kararlastirildi.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Karaman Futbol Kulübü’nün Baskani Süleyman Han ve yönetim kurulu üyeleri ligin bitmesine 2 hafta kala görevlerinden istifa ederek olaganüstü genel kurul karari aldi. 6 Mayis tarihinde yapilan olaganüstü genel kurulda kulübe baskanlik için aday çikmamasi üzerine kongre, 20 Mayis tarihine ertelendi. Dün Karaman Yeni Sehir Stadyumu’nda gerçeklestirilen genel kurulda da baskanlik için aday çikmamasi üzerine kulübün kayyuma devredilmesine karar verildi.

Süleyman Han: "Karaman beni yalniz birakti"

Genel kurul öncesi sitem dolu bir konusma yapan Karaman Futbol Kulübü Baskani Süleyman Han, "Simdi biz isin son safhasina geldik. Daha önce dedigim gibi Karaman’da yalniz kalarak mecburiyetten dolayi içim elvermemesine ragmen bu ise devam etmeyecegimi ifade ettim. Beni sosyal medya üzerinden istifaya davet edenler bir anda ortadan kayboldular. Taraftarlarimizin ise beni istifaya çagiranlara karsi tepkisiz kalmasi beni derinden üzdü. Tabi ki sadece bu sebepler degil, maddi destekte bunlarin basinda geliyor. Ben maddi yükümlügümü fazlasiyla bu takim için yaptim ve mecbur kalarak bundan sonra devam etmeme karari aldim. Kisacasi Karaman beni yalniz birakti” dedi.

Karaman Futbol Kulübü Baskani Süleyman Han’in yeniden baskan olmama karari ise genel kurulu takip eden taraftarlari üzdü.

Kaynak: İHA