Konyaspor'a, Fenerbahçe Maçi Öncesi Moral Ziyareti

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya milletvekilleri ve Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Fenerbahçe maçi öncesi Konyaspor’u ziyaret ederek basarilar diledi.

Konya Valisi Özkan, milletvekilleri ve Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Fenerbahçe maçi öncesi Kayacik Tesisleri’nde antrenman yapan Konyaspor’u ziyaret etti. Konyaspor Baskani Ömer Korkmaz, antrenmani takip eden taraftarlar ve futbolcularla görüsen Baskan Altay, Konyaspor’u her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini belirterek, “Konyaspor her zaman en iyisini hak ediyor. Bu takim, bu sehir, bu taraftar ve en çok da bu futbolcular, Süper Lig’de sehrimizi temsil etmeyi hak ediyorlar. Biz de size güveniyoruz. Son 4 maçta en iyisini yapacaginiza ve Süper Lig’de kesintisiz bir sekilde yolumuza devam edecegimize inaniyoruz. Bütün desteklerimiz sizinle, basarilar diliyorum” dedi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan da Konyaspor’a desteklerini dile getirerek, “Futbolcularimizla, teknik heyetimizle sehrin ruhunu buraya yansitacagiz. Önümüzdeki maçlari alarak yolumuza devam edecegiz. Hepimiz sizinle beraberiz” ifadelerini kullandi.

Konyaspor Kayacik Tesisleri’ndeki ziyarete AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, CHP Konya Milletvekili Baris Bektas, Iyi Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ve Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut da katildi.

Kaynak: İHA