Göztepe'den Nokta Atisi Transferler

Ara transfer döneminde Ramon-Pascal Lundqvist, Heliton, Turgay Gemicibasi ve Romulo Cardoso’yu kadrosuna katan Göztepe, bu futbolcularin toplam 10 gol, 4 asistlik performansiyla Süper Lig’e yükselirken önemli katki aldi.

Trendyol 1. Lig’de bitime iki hafta kala Süper Lig’e çikmayi garantileyen Göztepe, bu sezon birçok oyuncusundan maksimum verim alirken, devre arasinda transfer ettigi Ramon-Pascal Lundqvist, Heliton, Turgay Gemicibasi ve Romulo Cardoso da önemli isler yapmayi basardi. Sezonun birçok bölümünde gol yollarinda sorunlar yasayan sari-kirmizililarda, Romulo Cardoso’dan 5 gol 3 asistlik katki alirken, üretken bir takim haline geldi. Ramon-Pascal Lundqvist ile de orta saha ve hücum bölgesinin etkili olan Izmir ekibi, Isveçli futbolcunun da 4 gol, 1 asistlik performans göstermesini sagladi. Orta saha bölgesine rotasyon oyuncusu yapilan Turgay Gemicibasi müsabakalarin genel olarak ikinci yarilarinda sans alsa da gol katkisi vermeyi basaramadi. Son olarak transferlerden Heliton ise gelir gelmez savunmanin en önemli oyuncularindan birisi olurken, 1 gollük katkisiyla hücuma katki verdi. Böylece Göztepe’nin devre arasinda kadrosuna kattigi bu 4 oyuncu toplam 14 gole dogrudan katki vererek, Süper Lig’e çikilmasinda önemli bir role sahip oldu.

Stoilov’un prensi Dennis

Bulgar Teknik Direktör Stanimir Stoilov’un takimin basina gelmesiyle U19’dan A takima yükselen 2004 dogumlu Dennis, 12 lig maçinda bin 98 dakika süre aldi. Bu süreçte orta sahada gösterdigi performansiyla begenileri kazanan Nijeryali futbolcu, iki kez de rakip fileleri havalandirarak önemli bir katki verdi. 11’in degisilmez ismi olan Dennis; Ramon-Pascal Lundqvist, Heliton, Turgay Gemicibasi ve Romulo Cardoso’dan sonra yeni transfer etkisi yapti.

Kaynak: İHA