Gaziantep ALG Spor, Galatasaray Maçina Hazirlaniyor

Gaziantep ALG Spor, Kadinlar Futbol Süper Ligi’nin son haftasinda deplasmanda oynayacagi Galatasaray maçi hazirliklarini sürüyor.

Gaziantep ALG Spor, Kadinlar Futbol Süper Ligi’nin son haftasinda 5 Mayis Pazar günü saat 14.00’da sampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile kritik bir maça çikacak. Zorluk derecesi yüksek maçin hazirliklarina Teknik Direktör Hilmi Bugüner yönetiminde araliksiz bir sekilde devam eden Gaziantep ALG Spor’da moraller yüksek.

Teknik ekip degisikliginin ardindan son 5 maçini da kazanan Sari-grili takim, pazar günü sampiyonluk hesaplari yapan Galatasaray’a konuk olacak. Gaziantep ekibi, zorlu maçta güçlü rakibini yenerek hem sezonu galibiyetle noktalamak hem de ligi ilk 4 içerisinde bitirmek için sahaya çikacak.

"Biz kendi isimize bakacagiz"

Galatasaray hazirliklarinin yogun bir tempoda devam ettigi Gaziantep ALG Spor Baskani Ali Gözcü, "Bu hafta oynanacak maçlar ile sezonu noktalayacagiz. Bu sezon bizim adimiza çok sanssizliklarla geçti. Bu sezondan gereken dersi çikarip yeni sezonda yine sampiyonluk mücadelesi veren bir takim ortaya çikaracagiz. Sezonun son haftasinda önemli bir maça çikacagiz. Tabii kimin sampiyon olacagi bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çikip kendi futbolumuzu ortaya koyacagiz ve kendi prestijimiz için sahaya çikip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA