Aksaray'da Kadinlarin Futbol Maçindaki Kavga Kamerada Açiklamasi 7 Yarali

Aksaray’da, Kadinlar Futbol 3. Lig 7. Grup 10. haftasinda Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadin Futbol Takimlari arasinda oynanan maçta kavga çikti. Tekme tokat kavga eden kadin futbolcularin o anlari kameraya yansidi. Kavgada 7 kadin futbolcu hafif sekilde yaralandi.

Aksaray’da Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar futbol takimlari Kadinlar Futbol 3. Lig 7. Grup 10. haftasinda dün karsu karsiya geldi. Dagilgan 2 No’lu Saha’da oynanan müsabaka, Tuz Gölüspor’un 2-0 üstünlügü ile son buldu.

Galibiyeti ve 26 puanla liderligi mesaleyle kutlayan Tuz Gölüsporlu oyuncularla Mezitli Mercanlar futbolculari arasinda maç sonu kavga çikti. Kadin futbolcular saha içerisinde tekme tokat birbirine girdi. Kavga anlari bir taraftarin cep telefonu tarafindan görüntülenirken, olaya çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Kavgada Tuz Gölüspor’dan 6, Mezitli Mercanlar’dan ise 1 oyuncu yaralandi. Her iki takimdan yaralanan futbolcular, Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde darp raporu alarak birbirlerinden sikayetçi oldu.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan tahkikat baslatildi.

Kaynak: İHA