Aksaray'da Fenerbahçeliler Derbi Galibiyetini Kutladi

Fenerbahçe’nin derbi galibiyeti sonrasi Aksaray’da Fenerbahçeli taraftarlar konvoylar esliginde kutlama yaparken, Galatasaray taraftarlari da konvoy ve eglenceye katildi.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasinda deplasmanda karsilastigi Galatasaray’i 1-0 maglup eden Fenerbahçe RAMS Park’tan galip ayrilirken, Aksaray’da Fenerbahçeli taraftarlar sokaklara tasti. Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde toplanan taraftarlar araçlari ile konvoy yaparken, Il Emniyet Müdürlügü Spor Subesi ve Çevik Kuvvet Subesi ekipleri caddede yogun güvenlik önlemleri aldi. Galatasaray’a gönül veren taraftarlar ise caddede bir araya gelse de toplu sekilde hareket etmelerine polis ekiplerince izin verilmedi. Bazi Galatasarayli taraftarlar araçlari ile Fenerbahçe konvoyuna katilarak Konyaspor maçina hazir olduklarini belirtti.

Polis ekipleri iki taraftar grubunun karsi karsiya gelmemesi için yogun çaba sarf ederken kent merkezinde olusabilecek olumsuz durumlara karsi çok sayida polis ekibi hazir bekletildi. Her iki takim taraftarlarinin konvoylari sorunsuz bir kutlama yapti.

Konvoya katilan Durmus Yilmaz, "Insallah bunun sonu sampiyonluk olur. Tüm Türkiye’deki Fenerbahçelilere müjdeli haber olur” dedi.

Kaynak: İHA