Türkiye, 10. Isitme Engelliler Avrupa Futbol Sampiyonasina Ev Sahipligi Yapacak

Antalya’da düzenlenecek 10. Isitme Engelliler Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda, Türkiye’nin yani sira Fransa, Ingiltere, Almanya, Polonya, Belçika, Yunanistan, Iskoçya, Galler, Ukrayna, Italya, Sirbistan ve Danimarka mücadele edecek.

Isitme Engelliler Avrupa Futbol Sampiyonasi, Türkiye’nin ev sahipliginde Antalya’da düzenlenecek. Sampiyonada Türkiye´nin yani sira Fransa, Ingiltere, Almanya, Polonya, Belçika, Yunanistan, Iskoçya, Galler, Ukrayna, Italya, Sirbistan ve Danimarka mücadele edecek. 13 ülkenin erkek milli takimlarinin katilacagi sampiyona 20 Mayis-1 Haziran tarihlerinde Antalya’da gerçeklestirilecek.

Turnuva öncesi tarihi Aspendos Tiyatrosu’nda basin toplantisi düzenlendi.

Antalya Gençlik ve Spor Il Müdürü Yavuz Gürhan, Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu Baskani Kerim Vural, Milli Takim Teknik Direktörü Ramazan Karacif ve takim kaptani Ersin Mert yapilacak olan organizasyon hakkinda ve maçlarla ilgili bilgiler verdi.

Türkiye Isitme Engelliler Milli Takimi, turnuvanin açilis maçinda 21 Mayis’ta Serik Ismail Ogan Stadyumu’nda Fransa Isitme Engelliler Milli Takimi ile karsilasacak.

Türkiye’nin grubunda Fransa, Polonya ve Belçika yer aliyor.

Sampiyonanin grup asamasi maçlari 20-26 Mayis tarihlerinde, çeyrek finaller 28 Mayis, yari finaller 30 Mayis, final ve üçüncülük maçlari ise 1 Haziran’da oynanacak.

Kaynak: İHA