Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü Basket Takimi'ndan Baskan Dursun'a Ziyaret

Istanbul Avrupa Yakasi’nda düzenlenen turnuvada rakibini yenerek yari finale yükselen Sultangazi Belediyesi U18 Erkek Basketbol Takimi, Belediye Baskani Abdurrahman Dursun’u makaminda ziyaret etti. Genç yildizlari tebrik eden Baskan Dursun, “Gençlerimizin ileride ülkemizi en iyi sekilde temsil edeceklerine yürekten inaniyorum” dedi.

Sultangazi Belediyesi U18 Erkek Basket Takimi, Istanbul’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda düzenlenen Avrupa Sampiyonasi Çeyrek Finali’nde Emlak Konut’u yenerek yari finale yükselmeyi basardi. Genç yildizlar, hem ailelerine hem egitmenleri ve Sultangazi’ye büyük mutluluk yasatti.

“Gelecegin milli sporculari ilçemizden çikacak”

Genç yildizlar, aldiklari galibiyet sonrasinda Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun’u makaminda ziyaret etti. Gençleri tebrik eden Baskan Dursun, onlarla yakindan ilgilenerek, bol bol sohbet etti. Sultangazi’den gelecegin milli sporcularinin çikacagini belirten Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, “Sultan sehir hedefimize dogru emin adimlarla giderken bu yoldaki en büyük destekçimiz sporcularimiz oldu. Sehrimizi ileriye tasimanin egitim, kültür, sanat ve spordan geçtigi bilinciyle hareket ederek gençlerimizi öne çikaran projelerimizi hayata geçirdik. Spora ve sporcularimiza tam destek verdik. Bu yolda çok çalistik ve meyvelerini toplamaya da basladik. Sultangazi Spor Kulübümüz art arda aldigi basarilarla bizlere büyük gurur yasatti. Simdi de U18 Erkek Basket Takimimiz gögsümüzü kabartti. Inaniyorum ki daha güzel basarilar alarak daha iyi yerlere ulasacaklar. Bizler daima onlarin yanindayiz. Gençlerimize basarilar diliyorum, Allah utandirmasin” diye konustu.

Kaynak: İHA