Öz Idil Spor'un Hedefi BAL

Sirnak Amatör Ligi play-off maçlarinda rakiplerini yenerek Sampiyon olan Öz Idil Spor, Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselme baraj maçini oynamaya hak kazandi.

Sirnak Amatör Ligi A. Grubunu lider olarak tamamlayip BAL’’a yükselme play-off müsabakalarina yükselen Öz Idil Spor, oynadigi son üç maçi da kazanarak play-off sampiyonu olup BAL’a yükselme baraj maçini oynamaya hak kazandi. Öz Idil Spor, baraj maçinda Sirnak Petrol Spor’u yendigi takdirde 2024-2025 futbol sezonunda BAL’da mücadele edecek.

Elde ettikleri hem lig hem de play-off müsabakalarinda göstermis olduklari üstün mücadeleden dolayi sporcularini tek tek kutladigini ifade eden Öz Idil Spor Teknik Direktörü Sait Deger, kulübün uzun soluklu ve bir o kadarda zorlu geçen bir maratonu büyük bir basari ile tamamladiklarini söyledi.

Deger, "Ilk günden bu yana hedefledigimiz BAL’a yükselme, hedefimizden hiçbir zaman vazgeçmedik ve bunu basarmamiz içinde tek bir engel kaldi. Insallah baraj maçinda Sirnak Petrol Sporu da yenerek Öz Idil Sporun ismini BAL fikstürüne altin harflerle yazdiracagiz” dedi.

Genç yasinda ikinci sampiyonlugunu kazandigini aktaran Deger, "Bu, kelimelerle anlatilamaz kadar sevindirici bir durum. Takim olarak kisitli imkânlara bunu basardik. Idil halkinin yillardir özlemini duydugu BAL’a yükselmeyi Öz Idil Spor takimi olarak insallah basaracagiz. Daha önceki sezon kapisindan döndügümüz BAL, insallah bu sezon yükselip Idil halkinin da bu özlemine son verecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA