Mauro Icardi'den Taraftarlara Imzali Krampon

Galatasaray’in Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Galatasaray Fan Token sahibi taraftarlara 2023-2024 sezonunun hatirasi olarak imzali krampon hediye edecek.

Galatasaray formasi ile görev aldigi maçlardaki üstün performansi ile degil, toplumsal konulardaki duyarliligi ve sempatik karakteri ile Süper Lig’in en sevilen ismi olan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, taraftarlara imzali krampon hediye verecek. Icardi, Galatasaray Spor Kulübü’nün Resmi Fan Token Partneri Socios.com uygulamasi üzerinden sadece Türkiye’deki degil, dünyanin farkli yerlerinde yasayan ve Galatasaray’a gönül vermis Galatasaray Fan Token sahibi taraftarlara 2023-2024 sezonunun hatirasi olarak imzali krampon hediye verecek.

Sadece Galatasarayli taraftarlar"in degil, farkli takimlarin taraftarlarin da gözdesi

Dünyanin en büyük taraftar etkilesim ve ödüllendirme platformu olan Socios.com uygulamasini indirerek, Galatasaray’in bazi kararlarinda söz sahibi olmak isteyen taraftarlar, dünyanin her yerinden takimlarina destek veriyor. Uygulama içerisinde, Türkiye disindan 100’e yakin ülkeden binlerce Galatasaray taraftari, sari-kirmizili kulüple ilgili oylamalar ve anketlerde en aktif olan taraftarlar ayni zamanda.

Galatasaray’in Belçikali futbolcusu Dries Mertens’in forma numarasini da taraftarlar belirlemislerdi. Socios.com uygulamasi üzerinden yapilan ve Mertens’in giyecegi forma numarasini taraftarlara sunan anket sadece 24 saat sürmüs, Türkiye disindan 76 ülkeden binlerce Galatasarayli taraftar ankete dahil olmustu.

Uygulama içerisinde yer alan Galatasaray maç biletlerine, Galatasaray lisansli ürünlerine sadece Türkiye’den degil, dünyanin birçok yerindeki taraftarlar ilgi gösteriyor. Icardi imzali formalar, Icardi’nin gol sevincinin yer aldigi özel olarak tasarlanan GS Store atkilari, Ispanya’dan Italya’ya, Portekiz’den Arjantin’e kadar dünyanin birçok bölgesinden farkli takimlarin taraftarlarinin en çok ilgi gösterdigi ürünlerin basinda geliyor.

Kaynak: İHA