Manisa Büyüksehir'in Spor Tesisleri Artik Manisalilarin

Manisa Büyüksehir Belediye Meclisinin Mayis Ayi Olagan Toplantisi’nda, aylik 500 TL gibi düsük bir ücretle Manisa Futbol Kulübü’ne tahsis edilen spor tesislerinin isletme devrinin iptaline karar verildi. Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek’in “Burasi, Manisa Futbol Kulübü adli sirketin belediyemizden kullandigi tesisler. Aylik 500 TL gibi komik bir rakama yillardan beri tesislerimizi kullan bir sirket” seklinde tanimladigi isletme devri, oybirligiyle iptal edildi.

Manisa Büyüksehir Belediye Meclisinin Mayis ayi olagan toplantisinda, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanliginin “Büyüksehir Belediye Meclisinin 10.11.2020 tarih ve 495 sayili meclis karari ile 01.01.2021 tarihinden itibaren BESOT AS’ye isletme devri yapilan spor tesislerinin isletme devrinin iptal edilmesi konusunun degerlendirilmesi” teklifi oylandi. Maddenin oylamasi öncesi kisa bir açiklama yapan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, “Burasi, Manisa Futbol Kulübü adli sirketin belediyemizden kullandigi tesisler. Aylik 500 TL gibi komik bir rakama yillardan beri tesislerimizi kullan bir sirket. Bu sirketle Besot A.S. arasindaki yapilan sözlesmenin iptali söz konusu” dedi.

Açiklamanin ardindan sözlesmenin iptal edilmesi teklifi oybirligiyle kabul edildi ve Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan sehre kazandirilan spor tesisleri, Manisalilarin oldu.

Kaynak: İHA