Konya Büyüksehir Belediyespor, Basantrenör Volkan Ertetik Ile Yola Devam Edecek

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’ne yükselen Konya Büyüksehir Belediyespor, Genel Menajer Gökhan Yalçin ve Basantrenör Volkan Ertetik ile yola devam etme karari aldi.

Önümüzdeki sezon Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele edecek Konya Büyüksehir Belediyespor’da yeni sezon planlamasi sekilleniyor. TB2L’de lig etabinda çiktigi 14 maçin tamamini kazanarak Türkiye’de tüm basketbol camiasinin takdirini kazanan Konya Büyüksehir Belediyespor’da yeni sezon için antrenör ekibiyle yapilan görüsmeler sonucunda Genel Menajer Gökhan Yalçin ve Basantrenör Volkan Ertetik ile yola devam etme karari alindi.

Basantrenör Volkan Ertetik için Konya Büyüksehir Belediyesi’nde imza töreni gerçeklestirildi.

Konya Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Sükrü Koyuncu’nun da katildigi imza töreni sonrasi duygularini paylasan Ertetik, herkes için çok zorlu ve güzel bir sezonun geride kaldigini söyledi.



“Konya’yi en iyi sekilde temsil edecegimizi düsünüyorum”

Hakli bir gurur yasadiklarini ifade eden Volkan Ertetik, “Öncelikle baskanimiza ve baskanlarimiza çok tesekkür ediyorum. Bize çok destek oldular. Konya olarak yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecegiz. Yeni bir heyecan, yeni bir soluk. Bizim de yeni olacagimiz bir lig. Büyüksehir Belediyespor olarak Konya’yi en iyi sekilde temsil edecegimizi düsünüyorum. Bana güvenen baskanlarima çok tesekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisip alnimizin akiyla bu isten de çikacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA