Kepez'in Kizlari Namaglup Sampiyon

Kulüplü Küçük Kizlar Türkiye Sampiyonasi’nda namaglup sampiyon olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kizlar Hentbol Takimi, 3 sezonda 6 kez Türkiye sampiyonu olarak önemli bir basari elde etti.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kizlar Hentbol Takimi, Kulüplü Küçük Kizlar Türkiye Sampiyonasi’nda namaglup sampiyon olmasiyla birlikte 3 sezonda 6 kez Türkiye sampiyonu olarak Antalya’nin spor tarihine not düstü. Nadire Konuk Ortaokulu altyapisindan yetisip Kepez’e transfer olan takimin küçük kizlari, Sakarya’da düzenlenen finallerde 16 takim ile yaristi. Yari finallerde oldugu gibi finallerde de namaglup olarak kupa kaldiran Kepez’in kizlari, büyük cosku yasadi.

Son iki sezonda kulüplü miniklerde Türkiye sampiyonlugunu kazanan takim, özel müsabaka Ramazan Demirci açik alanda da 3 Türkiye sampiyonlugu kupasi kaldirmisti. Ayrica kendilerinden 2 yas büyük ablalari ile oynayan 2008 dogumlu sporculariyla küçükler kategorisinde Türkiye 3’üncülügü kupasini kulüp müzesine götüren Kepez’in hentbolculari, milli takim antrenörlerinin radarina girdi.

Kiz kardesine hediye

Takimin kurucu Basantrenörü Sertan Sarpas, her sampiyona finalinde oldugu gibi 17 yasinda gizli kalp krizi sonucu kaybettigi kiz kardesi Sibel Sarpas’i andigi tisört ile salona çikti. Üzerinde “Bu da benim sana hediyem olsun. Asla unutulmayacaksin.” yazili ve fotografli tisörtü ile Kulüplü Küçük Kizlar Türkiye Sampiyonlugu kupasini da kaldiran Sarpas, bunu gelenek haline getirdi.

Antalya’dan yetisen çocuklarimizla zirveye çikmak çok güzel oldugunu belirten Sarpas, kendilerine bu imkani veren Kepez Belediyesi ile Nadire Konuk Ortaokulu yönetimine tesekkür etti. Kepez’in hentbolda marka olma yolunda oldugunun altini çizen Sarpas, “Kizlarimiz çok gayretli ve siki çalisarak, hak ederek basarilara imza atti. Kulüp, aile ve okul isbirligi ve hayal kurdurmayi basararak final kupalarina ulastik.” diye konustu.

Kaynak: İHA