Göztepe'de Kiralik Olan Celil Yüksel, Samsunspor'a Döndü

Göztepe’nin sezon basinda Samsunspor’dan kiralik olarak kadrosuna kattigi Celil Yüksel, sosyal medya hesabinda yaptigi paylasimla sari-kirmizili takima veda etti.

Sezon basinda Göztepe’ye, Samsunspor’dan kiralik olarak katilan Celil Yüksel, sözlesmesinin sona ermesinden sonra takimdan ayrildigini sosyal medya hesabinda yaptigi paylasimla duyurdu. Göztepe’ye yükseldigi Süper Lig’de basarilar dileyen 26 yasindaki orta saha oyuncusu, “Göztepe’yi temsil etmek benim için bir onurdu ve bu camianin bir parçasi olmak benim için unutulmaz bir deneyimdi. Sizlerle birlikte yasadigim her ani sonsuza kadar hatirlayacagim. Tüm taraftarlara ve camiaya verdiginiz destek için minnettarim. Bu ailede yer aldigim sürece hissettigim sevgi ve destek benim için çok degerliydi. Göztepe’den ayrilirken, bu camianin bana kattigi her seyi içimde tasiyarak yeni bir yola çikiyorum. Sonsuz tesekkürlerimi sunuyor, Süper Lig’de basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Öte yandan bu sezon sari-kirmizili formayla ligde ve kupada toplam 29 maça çikan Celil Yüksel, 1 gol, 2 asistlik katki verdi.

Kaynak: İHA