Biri BAL'da Kalmak Digeri Yükselmek Için Karsilasacak

Yunusemre Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig Play Out’ta pazar günü oynayacagi 1965 Nurlupinarspor maçina odaklandi.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta sezonu 37 puanla 10. sirada tamamlayan Yunusemre Belediyespor, BAL Play Out Müsabakasi’nda Süper Amatör Lig Play Off Grubu’nu ikinci sirada bitiren 1965 Nurlupinarspor ile karsilasacak. 19 Mayis Pazar günü saat 15.30’da Mümin Özkasap Stadyumu’nda oynanacak maça odaklanan Mavi Beyazlilar, sezonun son maçindan galibiyetle ayrilip Bölgesel Amatör Lig’e devam etmek istiyor. Teknik Sorumlu Fadil Kantasli yaptigi açiklamada, uzun ve zorlu geçen maratonun sonunu mutlu bitirmek istediklerini söyledi.

Sezonun son müsabakasinin her iki takim açisindan da önemli oldugunu kaydeden Kantasli, tüm futbolseverleri maça davet ederek, "Manisa’nin iki güzide takiminin maçinda futbolseverlere seyir zevki yüksek bir maç izlettirmek istiyoruz. Kaliteli kadrosu olan, iyi bir rakibe karsi oynayacagiz. Öncelikle centilmenligin ön planda oldugu bir müsabaka diliyoruz. Biz de bu maça Türkiye Kupasi dahil 29 maçlik zorlu maratondan geldik. Takim olarak çok emekler verdik. Özveriyle mücadele eden, hiçbir zaman pes etmeyen, çaliskan ve karakterli bir oyuncu grubumuz var. Hepsiyle gurur duyuyorum. Bu maçi da alnimizin akiyla geçip hedefimize ulasacagimiza inaniyoruz" diye konustu.

Öte yandan 1965 Nurlupinarspor, Manisa Ali Kaya Süper Amatör Lig B Grubunu 19 galibiyet ve 1 beraberlikle namaglup bitirip BAL’a yükselme play-off grubuna kalmisti. Yükselme grubunda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 maglubiyet alan 1965 Nurlupinarspor, grubu kayipsiz kapatarak BAL’a yükselen Alasehir Belediyespor’un ardindan 10 puanla ikinci sirada tamamlamisti.

Kaynak: İHA