Baskan Kiyanç MSKÜ Ögrencileriyle Bulustu

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiligi Bölümü’nün düzenledigi Kariyer Günleri etkinliginde, BAL 5. Grup Sampiyonu Muglaspor Kulüp Baskani Menaf Kiyanç AKM’de ögrencilerle bulustu.

Mugla Sitki Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiligi Bölümünün düzenledigi Kariyer Günleri etkinliginde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup sampiyonu olan ve gelecek sezon profesyonel 3. Lig’de mücadele edecek Muglaspor’un Kulüp Baskani Menaf Kiyanç ögrencilerle bir araya geldi.

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda ilk olarak Menaf Kiyanç’in özgeçmisi okundu. Daha sonra Prof. Dr. T. Osman Mutlu moderatörlügünde ögrencilere seslenen Baskan Kiyanç, göreve geldigi andan itibaren geçirdigi süreci anlatti. Basariya ulasmak için çok çalistiklarini ve bu sehrin birlik oldugunu anlatan Kiyanç, Muglaspor Kulübünün hedefinin 2. lig oldugunu belirtti.

Basari öyküsünü aktaran Baskan Menaf Kiyanç, daha sonra ögrencilerin sorularini yanitladi.

Etkinligin sonunda Muglaspor Kulüp Baskani Menaf Kiyanç ve yönetimi tarafindan, soru soran ögrencilere Muglaspor formasi ve atkisi hediye edildi.

Kaynak: İHA