Arnavutluk Kupasi, Melih Ibrahimoglu'nu Forma Giydigi Egnatia'nin

Arnavutluk Kupasi Finali’nde Melih Ibrahimoglu’nun forma giydigi KF Egnatia, Kukesi’yi 1-0 maglup ederek sampiyon oldu.

Arnavutluk Süper Lig ekiplerinden KF Egnatia, Arnavutluk Kupasi’nda dün Kukesi ile karsi karsiya geldi. Air Albania Stadyumu’nda oynanan mücadele, milli futbolcu Melih Ibrahimoglu’nun formasini giydigi Egnatia’nin 1-0’lik üstünlügü ile sona erdi. Egnatia, bu skorla Arnavutluk Kupasi’ni müzesine götüren ekip olurken Melih Ibrahimoglu, kupayi kazanan ilk Türk futbolcu unvanini kazandi.

Arnavutluk liginde önemli basarilar elde eden Egnatia, play-off yari finalinde 19 Mayis Pazar günü ligi 3. sirada tamamlayan Vllaznia ile karsilasacak. Melih Ibrahimoglu ve takim arkadaslarinda hedef Arnavutluk Kupasi’nin ardindan lig sampiyonlugunu da elde etmek. Egnatia, pazar günü Vllaznia’yi maglup etmesi halinde 26 Mayis Pazar günü Partizani- Skenderbeu maçinin galibi ile lig finalinde mücadele edecek.

Egnatia’da basarili bir performans sergileyen 23 yasindaki milli futbolcu Melih Ibrahimoglu, geçtigimiz dönemde Süper ekiplerinin radarina girmisti. Ibrahimoglu, bu sezon Egnatia ile 24 maça çikarken, 3 gol ve 2 asist basarisi gösterdi.

Kaynak: İHA