Ampute Futbol Milli Takimi Ve Çorum FK'ya, Alaca'dan Anlamli Ziyaret

Alaca Belediye Baskani Serif Arslan, Çorum’da kamp yapan Ampute Futbol Milli Takimi’ni ziyaret etti. Antrenman sonrasi milli takim ekibiyle bir araya gelen Baskani Arslan, Fransa’da yapilacak Avrupa sampiyonasinda basari diledi.

Çorum Belediyesi’nin ev sahipliginde kampa giren Ampute Futbol Milli Takimi, Avrupa sampiyonasi hazirliklarinda sona geldi. Çorum Futbol Kulübü’nün tesislerinde yapilan antrenmani Belediye Baskan Yardimcisi Oktay Yelkuvan ile ziyaret eden Alaca Belediye Baskani Serif Arslan, Ampute Futbol Milli Takim Teknik Direktörü Ismail Temiz ve futbolcularla bir araya geldi. Milli takim heyetine antrenman sonrasi ikramlarda bulunan Baskan Arslan, Avrupa sampiyonasinda milli takima basarilar diledi.

Belediye Baskani Serif Arslan, "Çorum’da agirladigimiz dünya sampiyonumuz Ampute Futbol Milli Takimimizi kampta ziyaret ettik. Teknik Direktör Ismail Temiz hocamiza ve milli sporcularimiza 1-8 Haziran tarihlerinde Fransa’da gerçeklesecek olan Avrupa Sampiyonasi’nda basarilar diliyoruz" dedi.

Daha sonra Ahlatci Çorum FK Baskani Oguzhan Yalçin’la bir araya gelen Baskan Serif Arslan, "Süper Lig yolunda play-off’a kalmayi hak kazanan ve persembe günü Kocaelispor’u ayarlayacak olan Ahlatci Çorum FK’ya basarilar diliyorum. Bu takim daha önce bu sehre sampiyonluk yasatti. Inaniyoruz ki play-off’tan sampiyon olarak kupayi sehrimize getirerek, Çorum ismini Süper Lig’e tasiyacaktir. Bu zorlu mücadeleler karsisinda milli takimizin ve Çorum FK’nin çektikleri sut, vurduklari gol olsun" dedi.

Teknik Direktör Ismail Temiz de Belediye Baskani Serif Arslan’a imzali milli takim formasi hediye etti.

Kaynak: İHA