Altayli Enes Ögrüce'ye Alanyaspor Kancasi

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Altay’in 17 yasindaki orta saha oyuncusu Enes Ögrüce’nin transferi için siyah-beyazli kulüple masaya oturdu.

Trendyol 1. Lig’i 17. sirada tamamlayarak TFF 2. Lig’e düsen Altay’da gözler genç oyunculara çevrildi. Mali açidan tarihinin en karanlik günlerini yasayan Izmir ekibi, bu sezon gösterdigi performansla öne çikan oyunculardan bonservis bedeli kazanmanin planini yapiyor. Siyah-beyazlilarin son olarak vitrine çikardigi Enes Ögrüce, orta sahada sergiledigi oyunla futbolseverlerin begenisini kazanirken, çiktigi 12 lig maçinda da 1 gol kaydetmeyi basardi. Genç futbolcunun perfomansinin ardindan çok sayida kulüp 17 yasindaki oyuncu için Altay’la temas kurdu. Bu takimlar arasinda ise en ciddi adim Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’dan geldi. Birçok maçta Enes’i canli olarak stadyumdan takip eden Alanyaspor yetkilileri, genç oyuncunun gösterdigi performanstan memnun kalirken Izmir ekibiyle de temas kurdu. Altay’in da bu girisime olumlu yanit verip bonservis bedelinin yani sira sonraki satistan da pay istedigi ögrenildi. Iki ekip arasinda pazarliklar devam ederken kisa sürede bu transferin tamamlanacagi ifade edildi.

Öte yandan Altay’in bir diger genç oyuncusu olan Eren Erdogan’a da 1. Lig ekiplerinden birçok kulübün takip oldugunu ögrenildi. Eren’in transfer döneminde takimdan ayrilmasina kesin gözüyle bakiliyor.

Kaynak: İHA