Yunusemre Belediyespor'un Yeni Baskani Bülent Kanik Oldu

Yunusemre Belediyespor’un olaganüstü genel kurul toplantisinda baskanliga Bülent Kanik seçildi.

Yunusemre Belediyespor’un olaganüstü genel kurul toplantisi gerçeklestirildi.

Millet Çarsisi’nda tek liste ile yapilan kongrede kulübün yeni baskani Bülent Kanik oldu. Kongreye katilan Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, eski yönetime hizmetleri için tesekkür ederken, yeni yönetime de görevlerinde basarilar diledi. Baskan Balaban yaptigi konusmada, "Bizim spora bakis açimiz amatör sporu en iyi sekilde desteklemektir. Yunusemre’mizde amatör sporu tesvik ederek tüm amatör spor kulüplerimize esit mesafede olup hepsine imkanlar ölçüsünde destek olacagiz. Kulüplerimize tesislerimizi sonuna kadar açacagiz. Kulübümüze hizmet eden geçmis yönetime tesekkür ediyor, göreve seçilen yeni yönetime basarilar diliyorum. Kongremiz hayirli ugurlu olsun" dedi.



Hedef daha fazla genci sporla bulusturmak

Yeni baskan Bülent Kanik ise konusmasinda sporun içinden geldigini hatirlatarak, Lalelispor’da uzun yillar baskanlik yaptiktan sonra Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetiminde yer aldigini, akabinde de Türkiye Futbol Federasyonu Il Temsilcisi oldugunu kaydetti.

Yunusemre Belediyespor’da aldiklari bayragi daha yukari tasimaya çalisacaklarini ifade eden Kanik, "Bizlere güvenerek yönetime layik gören Yunusemre Belediye Baskanimiz Semih Balaban’a tesekkür ediyoruz. Görev süremiz boyunca en önemli hedefimiz daha fazla çocuk ve gencimizi sporla bulusturmak olacak. Türk sporuna brans ayrimi yapmadan hizmet ederek mevcut milli sporcu sayimizi artirirken, ulusal ve uluslararasi müsabakalarda büyük basarilar elde etmeyi hayal ediyoruz" seklinde konustu.

Bülent Kanik baskanligindaki yönetim kurulu asil üyeleri söyle: "Murat Akgül, Oktay Dogan, Engin Uzun, Ugur Cömert, Ismail Aydin, Zuhal Günes, Mehmet Sargin, Halil Çakici, Baris İçelli, Yücel Tasçi, Metin Keles."

Kaynak: İHA