Tansu Yaan Açiklamasi 'Hakemler Sikintililar'

Sivasspor Yardimci Antrenör Tansu Yaan, Basaksehir maglubiyetinin ardindan, “Hakemlerimiz de gerçekten çok sikintililar. Kötü niyetli olduklarina inanmiyorum. Hakemler egitim ve deneyim konusunda biraz daha dikkatli olmali” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda Sivasspor, sahasinda Basaksehir’e 1-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Teknik Direktör Bülent Uygun’un cezali olmasi nedeniyle Yardimci Antrenör Tansu Yaan, açiklama yapti. Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Yaan, “1 hafta boyunca Basaksehir’in sistemi üzerine odaklandik. Gerçekten o sistemi de çözdük. 1 kisiyle de sonun kadar da mücadele ettik. Maalesef penalti vardi verilmedi. Fauller vardi onlar da verildi.

Genel baktigimiz da basa bas mücadele içerisindeydik. Sonuna kadar mücadelemizi yaptik. Basaksehir’i tebrik ediyoruz. Oyuncular kiran kirana mücadele ettiler sahada tebrik ediyoruz. Çagdas Hoca’nin maçta yaptigi harekete gerek yoktu. Hakemlerimiz de gerçekten çok sikintililar. Kötü niyetli olduklarina inanmiyorum. Hakemler egitim ve deneyim konusunda biraz daha dikkatli olmali. 3 puana yazik oldu. Biraz gördüklerinizi çalin. VAR’da golümüz iptal oldu ve sonuç 1-0 ve 3 puanimiz gitti” diye konustu.

Kaynak: İHA