Selçuk Inan Açiklamasi 'Kazandigimiz Için Mutluyum'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk Inan, Adana Demirspor galibiyetinin ardindan, “Bugün bir maç kazandik ve hak ettigimiz bir galibiyetti. Kazandigimiz için sehir adina, taraftarlar adina çok mutluyum” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda Gaziantep FK, deplasmanda karsilastigi Adana Demirspor’u 6-1 maglup etti. Maç sonu basin toplantisinda konusan Gaziantep Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Selçuk Inan, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayip Nicolas Nkoulou’nun hayatini kaybeden agabeyi için bassagligi diledi ve galibiyeti Nkoulou’ya armagan ettiklerini söyledi.



“Bu maçi kazanacaklarina emindim”

Kazandiklari için çok mutlu olduklarini belirten Inan, “Hafta basindan bu yana takim çalismalarimizda inancim tamdi. Bu maçi kazanacaklarina emindim. Sahada hiç beklemedigimiz hava sartlari oldu ama oyuncularim adapte oldu. Rakibimiz ikinci yari eksik kaldi ama oyun istekleri hiç azalmadi. Futbolcularimin önemli bir galibiyet almalari beni mutlu etti. Geldigimden bu yana ofans tarafinda gelismeler görmek beni mutlu ediyor. Gücümüzün yettigi kadar mücadele edip gelistirdigimiz oyun vardi. Bu takim artik pozisyonlara girip gol atmak için çabaliyor. 8 maçta 8 topumuz direkten döndü. Bugün bir maç kazandik ve hak ettigimiz bir galibiyetti. Kazandigimiz için sehir adina, taraftarlar adina çok mutluyum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA