Samsun'da Off-Road Coskusu Sona Erdi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 32 aracin katilimiyla düzenlenen off-road yarisi sona erdi.

2024 Türkiye Off-road Sampiyonasi birinci ayagi Vezirköprü Yarisi, 10-12 Mayis’ta Samsun Otomobil Spor Kulübü (SAMOSK) tarafindan Samsun’un Vezirköprü ilçesinde gerçeklestirildi.

Iki gün boyunca devam eden mücadelede yarislara 32 araç ve 64 sporcu katildi.

Yarislar, cumartesi günü Vezirsuyu Tabiat Parki bölgesinde yer alan toprak zeminli 11 kilometrelik 4 etaptan ve pazar günü ise Incesu Mevkinde yer alan 6 kilometrelik seyirci özel etabindan olustu. Iki gün boyunca kiyasiya geçen yarislarin sonunda dereceye girenlere kupalari Samsun Valisi Orhan Tavli ve protokol üyeleri tarafindan verildi.

Yarislarda genel klasmanda Mehmet Demirel ve Fettah Yigit 1. olurken, Hasan Armutcu ve Mustafa Burak Aydede 2. oldu, 3.’lügü ise Ergün Çirkin ve Kaan Karaagaç ikilisi ile Sehmuz Oguz ve Harun Ulusoy’dan olusan ekipler paylasti.

Ödül törenine Samsun Valisi Orhan Tavli, Vezirköprü Kaymakami Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Baskani Av. Murat Gül, Il Jandarma Komutan yardimcisi Albay Mustafa Koçyigit, Il Kültür turizm Il Müdürü Cemal Almaz, Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci, protokol üyeleri ve sporcular katildi.

Kaynak: İHA