Sami Ugurlu Açiklamasi 'Erken Gollerle Rahatladik'

Kasimpasa Teknik Direktörü Sami Ugurlu, Antalyaspor karsisinda bulduklari erken gollerle rahatladiklarini, maçin ikinci yarisini da kontrollü oynadiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda Kasimpasa, sahasinda Antalyaspor’u 3-1 maglup etti. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kasimpasa Teknik Direktörü Sami Ugurlu, "Maçin baslamasiyla birlikte daha çok galibiyete ihtiyaci olan takim bizdik. Her ne kadar düsünülmese de hala hedeflerimiz var. Bunu da maçtan sonra daha net gördük. Son 2 maçimizi kazanirsak bizimle bu yarisin içinde olan Alanyaspor, Rizespor ve Besiktas’in ikili averajla üstünde olacagiz. Türkiye Kupasi’ni kimin kazanacaginin da önemi var ama iki maçimizi kazanmamiz gerekiyor. Bu da bizi motive eden seylerden biri" seklinde konustu.

Süper Lig’deki en yüksek puan rekorunu kirmak istediklerini dile getiren Ugurlu, "Daha çok isteyen, agresif ve mental olarak daha hazir olan bir Kasimpasa vardi. Erken gollerle rahatladik. Ikinci yarida kontrollü oynamaya çalistik. Penalti ve kirmizi kart sonrasi oyun tamamen koptu. Anlamli, güzel ve keyifli bir galibiyet oldu bizim için. Kasimpasa tarihinin en yüksek puani 53’tü, o da 2 sene önce bizim dönemimizdeydi. Su anda 52 puandayiz ve bu rekoru yine biz kirmak istiyoruz. Çok genç bir teknik ekibe sahibiz. Onlar da çok emek veriyorlar, onlar da çok istekliler. Umarim ligin sonunda ligi istedigimiz yerde bitirip olumlu bir sezon geçirmis oluruz diye düsünüyorum" cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA