Özhan Pulat Açiklamasi 'Oyuncularin Mükemmel Özverisi Ve Mücadelesi, Bize Bu Galibiyeti Getirdi'

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, 2-1 galip geldikleri MKE Ankaragücü karsilasmasi sonrasi yaptigi açiklamada, "Çok sükür bugün hem yaptigimiz degisiklikler, hem oyuncularin mükemmel özverisi ve mücadelesi, bize bu galibiyeti getirdi" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda Hatayspor, İçel Stadyumu’nda oynanan karsilasmada MKE Ankaragücü’nü 2-1 maglup etti. Karsilama sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Gaziantep maçindan sonraki gün hemen antrenmanlara basladiklarini belirterek, "Rakip analizlerimizi bitirdik ve oyuncularimiza sunu söyledik. Evet ön tarafta çok güçlü bir Ankaragücü var, çok coskulu ama biz dogru savunmayi yaparsak ve inanirsak bu maç bize hiç uzak degil dedik. Oyuncular saha kenarinda bizim oyundan hiç kopmadigimizi ve inancimizi gördü. Degisikliklerimizle oyuna hep hareket getirmeye çalistik. Ve çok sükür bugün hem yaptigimiz degisiklikler, hem oyuncularin mükemmel özverisi ve mücadelesi, bize bu galibiyeti getirdi. Dele-Bashiru’nun karsi karsiya kaldigi pozisyonu atsak belki daha farkli bir maç olabilirdi. Rakibe topu verdik ama ceza sahasi içi aksiyonlarinda çok daha etkindik. Tam anlamiyla oyuncular bizim ne oynamak istedigimizi görüp ona göre oynadilar. Oyuncularimizin emeklerine saglik. Tüm Hatay halkina armagan olsun" diye konustu.



"Terimizin son damlasina kadar kalmak için elimizden geleni yapacagiz"

Pulat, önümüzdeki hafta deplasmanda oyanayacaklari Besiktas maçiyla ilgili ise su degerlendirmeyi yapti;

"Bu noktadan sonra artik Hatayspor hiçbir rakibin kim olduguna bakmaksizin iyi konsantre olmak zorunda. Besiktas, evet su dönemde talihsiz bir rakip, zor bir rakip bizim için ama artik hiçbir hesabi yapacak durumumuz yok. Çünkü bakiyorsunuz geçen hafta VAR hakemi bütün takimlara yabanci gelirken bize yerli VAR hakemi. Bize verilmeyen çok net bir penalti. Yayinci kurulusta dahi bas bas Hatayspor’un hakkinin nasil yendigi söyleniyor. Biz sadece Besiktas’la mücadele etsek, sanirim minimuma indirmis oluruz problemleri. Ama hiçbir sekilde mücadeleden vazgeçmeyecegiz. Terimizin son damlasina kadar kalmak için elimizden geleni yapacagiz."

Kaynak: İHA