Okan Buruk, 11'De Degisiklik Yapmadi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük müsabakasina son oynadiklari Pendikspor, Adana Demirspor ve Sivasspor maçlarinin 11’i ile basladi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Karagümrük karsilasmasinda 11’i degistirmedi. Buruk; Pendikspor, Adana Demirspor ve Sivasspor mücadelelerinde de ayni 11’e görev vermisti.

Sari-kirmizililar karsilasmaya; Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Baris Alper Yilmaz ve Mauro Icardi 11’i ile basladi.

Yedeklerse ise Günay Güvenç, Eyüp Aydin, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoglu, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Tete, Tanguy Ndombele, Serge Aurier ve Vinicius bekledi.

Taraftarlar tribünleri doldurdu

Bu sezon iç saha maçlarinda takimlarini yalniz birakmayan Galatasaray taraftarlari, Karagümrük deplasmaninda tribünleri doldurdu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda kendisine ayrilan bölümü tamamen dolduran sari-kirmizili taraftarlar, tezahüratlarla takimlarini maça hazirladi. Galatasarayli taraftarlar, ayrica tribünlere ’Filistin’de insanlik ölüyor’, ’Dünya soykirimi canli canli izliyor’ ve ’Susmak katliami desteklemektedir’ pankartlari asti.

Kaynak: İHA