Metin Öztürk Açiklamasi 'Sampiyonlugu Garantileseydik De Hedefimiz 105 Puandi'

Galatasaray Ikinci Baskani Metin Öztürk, 3-2 kazandiklari Fatih Karagümrük maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Hedefimiz 105 puan. 105 puani sadece sampiyonluk için söylemiyoruz. Sampiyonlugu garantileseydik de hedefimiz 105 puandi” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda Galatasaray, deplasmanda karsilastigi Fatih Karagümrük’ü 3-2 maglup etti. Karsilasmanin ardindan Galatasaray Ikinci Baskani Metin Öztürk, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Hedeflerini rekorlari kira kira devam ettirdiklerine deginerek sözlerine baslayan Öztürk, “Hedefimiz 105 puan. 105 puani sadece sampiyonluk için söylemiyoruz. Sampiyonlugu garantileseydik de hedefimiz 105 puandi. Biz sadece sampiyonluk için yarismiyoruz. Futbolun adaleti için de mücadele ediyoruz. Bu yüzden de Fenerbahçe ve Konyaspor maçini da kazanmayi planliyoruz. Baskan Dursun Özbek ile biz 2 yil üst üste sampiyonluk hedeflemistik. Ayni yolda gidiyoruz. 25 Mayis’ta Dursun Baskanimiz seçilirse biz 5. yildiza dogru devam edecegiz. Az da olsa bugün hakem hatalari oldu. 2. golden önce Mertens’e yapilan faul atlandi. Olabilir. Kötü niyet olmadikça sorun yok. Ligin asagi taraflari da yangin yeri. Bu yüzden biz son maça kadar savasacagiz” diye konustu.



“Fenerbahçe maçinda atmosfer çok iyi olacak”

Önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçina iliskin de düsüncülerini aktaran Metin Öztürk, "Basindan beri Okan Hocamiz ve futbolcu kardeslerimiz bu ise inandi. Fenerbahçe maçinda atmosfer çok iyi olacak. Arzumuz kazanmak ama futbolda ne kadar iddiali konusursaniz konusun, maç bitmeden sonuç belli olmuyor. O yüzden rakibe saygi duyacagiz ve 90 dakikayi tamamlayacagiz. Bizim için yaristigimiz diger 19 takimin hakkini korumak da önemli" ifadelerini kullandi.

“Okan Buruk’a ve oyunculara güveniyoruz”

Ligde son 2 maçi da kazanmak için Teknik Direktör Okan Buruk ve futbolcu kadrosuna güven duyduklarini söyleyen Öztürk, “Biz su an keyifli bir maç seyrettik. Küme düsecek bir takimla sampiyonluga giden takim dise dis mücadele etti. Futbolun güzelligi bu. Hiçbir sey kolay degil. Önümüzde iki tane zor 90 dakika bizi bekliyor. Okan Buruk’a ve oyunculara güveniyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA