Ismail Kartal'dan Kayserispor Maçinda 4 Degisiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, ligde son oynanan Konyaspor müsabakasi 11’ine göre Kayserispor karsisina 4 degisiklik ile çikti.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda Fenerbahçe, sahasinda Kayserispor ile karsilasiyor. Teknik Direktör Ismail Kartal, Konyaspor maçi 11’inden 4 degisiklige giderek, Bright Osayi Samuel, Irfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandas ve Edin Dzeko’nun yerine Jayden Oosterwolde, Cengiz Ünder, Çaglar Söyüncü ve Michy Batshuayi’ye görev verdi. Ferdi Kadioglu zorunlu olarak sag bekte maça basladi.



Sari-lacivertlilerde 5 eksik

Sari-lacivertlilerde sakatligi bulunan Ismail Yüksek ve Irfan Can Kahveci’nin yani sira sari kart cezalisi Mert Müldür kadroda yer almadi. Serdar Aziz ve Rade Krunic ise teknik heyet karariyla maç kadrosunda bulunmuyor.

Oosterwolde formasina kavustu

Fenerbahçe’nin Olympiakos ile oynadigi UEFA Avrupa Konferans Ligi maçinda sakatlanarak oyundan çikan, sonrasinda menisküs ameliyati geçiren Jayden Oosterwolde 32 gün sonra maça çikti. Tedavisinin ardindan kisa sürede takimla birlikte çalismalara baslayan basarili oyuncu, sari-kirmizililara karsi 11’de sahaya çikti.

Ismail Kartal, Kayserispor karsisina su 11 ile çikti:

"Dominik Livakovic, Ferdi Kadioglu, Rodrigo Becao, Çaglar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Alexander Djiku, Fred, Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Michy Batshuayi."

Sari-lacivertlilerde, Irfan Can Egribayat, Furkan Onur Akyüz, Mert Hakan Yandas, Edin Dzeko, Joshua King, Leonardo Bonucci, Bright Osayi Samuel, Miha Zajc, Serdar Dursun ve Efekan Karayazi ise yedek bekledi.

Takim sahada kenetlendi

Seremoni sonrasi Fenerbahçe’de yedek oyuncular ve teknik heyet sahaya girerek, 11’deki futbolcularla birlikte orta sahada kenetlendi. Kisa süreli toplanti yapan sari-lacivertlilere tribünler de alkislarla karsilik verdi.

Kaynak: İHA