Halim Okta Açiklamasi 'Maçta Tempomuz Düsüktü'

Besiktas Teknik Sorumlusu Halim Okta, Alanyaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Ilk yari biraz kötü oynadik. Maçta tempomuz düsüktü. Ikinci yarida oyundan memnunuz. Bir an dikkat daginikligi gol yememize sebep oldu. Yenilmedigimiz için memnunuz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda Besiktas, deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Besiktas Teknik Sorumlusu Halim Okta, ilk yarida kötü oynadiklarini ifade ederek, “Maç bizim açimizdan biraz zorluydu. Maç öncesinde sakat ve cezali oyuncularimiz vardir. Iyi bir oyun ortaya koymaya çalistik. Maçi kazanmak istedik. Ama ilk yari biraz kötü oynadik. Tempomuz düsüktü. Ikinci yaridaki oyundan memnunuz. Bir an dikkat daginikligi gol yememize sebep oldu. Yenilmedigimiz için memnunuz. Genç arkadaslarimiza süre verdik. Onlari da görebildigimiz için ayrica mutluyuz. Güzel bir maç oldu, her iki tarafti da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.

“Bütün oyumcularimiz ellerinden gelen her seyi yapiyor”

Oyuncu degisiklikleri ilgili gelen soruya Okta, “Oyuncu degisikliklerini mecburiyetten yapiyoruz. Oyuncularimizi tam iyilesmeden oynatmak zorunda kaldigimiz için zorunlu degisiklikler oluyor. Bütün oyuncularimiz ellerinden gelen her seyi yapiyorlar, gayret ediyorlar. Bazen kazaniliyor, bazen kaybediliyor. Kazanmak istiyorduk fakat böyle bitti” diye konustu.

Kaynak: İHA