Emre Belezoglu Açiklamasi 'Hedefimiz, Önümüzdeki 6 Puanin Hepsini Kazanmak'

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belezoglu, 2-1 maglup olduklari Hatayspor maçi sonrasi yaptigi açiklamada, "Ankaragücü’nün sadece bir tane hedefi var. Önümüzdeki 6 puanin hepsini kazanmak" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda MKE Ankaragücü, İçel Stadyumu’nda oynanan karsilasmada Hatayspor’a 2-1 maglup oldu. Karsilama sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belezoglu, galibiyetinden dolayi Hatayspor’u tebrik ederek, "Bizim adimiza yine oyunda bazen istediklerimizi yaptigimiz, sonuç alamadigimiz bir maç daha oynadik. Bugün lig bitse Ankaragücü ligde kaliyor. Ankaragücü’nün sadece bir tane hedefi var. Önümüzdeki 6 puanin hepsini kazanmak" diye konustu.



"Bu iki haftayi 6 puanla bitirmek için her seyi yapacagiz"

Yöneticisinden futbolcusuna, teknik ekibe kadar herkesin burada çok ciddi sorumluluklari oldugunu vurgulayan Belezoglu, söyle devam etti;

"Burada aslinda en masum olan taraf, yine taraftarlar. Elinden geldigince buraya geldiler, bizi sonuna kadar desteklediler. Ümit ediyorum bunu Ankaragücü’ne yasatmayiz. Futbolun içinde ne yazik ki bunlar var ama yediremedigim çok fazla sey de var. Bunlari konusmanin su an zamani degil. Konusmamiz gereken sey herkes, yöneticisi, teknik ekibi, futbolcusu kulübüne sahip çikacak sekilde bu iki haftayi 6 puanla bitirmek adina her seyi yapacagiz. Allah izin verirse de Ankaragücü’ne yakisir bir sekilde en azindan ligde kalarak önümüzdeki seneye Süper Lig’de yoluna devam etmesi adina bu 6 puanin her birine talip bir sekilde su anki konumumuzu korumak istiyoruz lig bittiginde."

Kaynak: İHA