Bursaspor Baskan Aday Adaylari Belli Oldu

Bursaspor Kulübü’nde 19-26 Mayis’ta yapilacak Olagan Genel Kurul için bugün üç aday Divan Kurulu’na baskan aday adayligi için basvuruda bulundu. Enes Çelik, Rasit Barisici ve Levent Dönertas, gereken sartlari yerine getirmesi halinde kongrede yarisan isimler olacak.

Bursaspor camiasinin merakla bekledigi baskan aday adaylari belli oldu. 19-26 Mayis’ta gerçeklesecek olan Olagan Genel Kurul öncesi bugün Divan Kurulu, Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde aday adaylarin evraklarini teslim aldi. Divan Kurulu Baskani Galip Sakder’in kabul ettigi toplam üç isim oldu. Saat 15.00-17.00 arasinda gerçeklesen organizasyona Enes Çelik, Rasit Barisici ve Levent Dönertas geldi. Evraklarini teslim eden bu üç isim, persembe gününe kadar gerekli prosedürleri gerçeklestirmesi halinde adayliklari tam anlamiyla resmilesmis olacak.

Galip Sakder detaylari verdi

Divan Kurulu Baskani Galip Sakder, yaptigi açiklamada, “Bugün üç adayimiz müracaat etti. Bursaspor’umuz için hayirli olsun. Sinan Bür kaptanimiz ve ekibine de çok tesekkür ediyorum. Persembe saat 17.00’ye kadar tüm baskan adaylari 100’er tane imza için kulübümüze gelecek. Kabul olacak yönetimlerin de listelerini teslim edecek. Yeni seçilecek yönetimle beraber gelecegimizi daha güzel olmasini temenni ediyorum. Enes Çelik’e ayrica tesekkür ediyorum. 100 bin TL kulübe bagis yapti. Diger arkadaslarin öyle bir niyeti yokmus. Herkese tesekkür ederiz.”

Kaynak: İHA