Baskan Ihsan Kurnaz Açiklamasi 'Gençlerimize Yatirim Yapmaya Devam Edecegiz'

Gümüshane’de okul sporlari kapsaminda düzenlenen Muaythai Türkiye Sampiyonasi’na katilim saglayan Ilkadim Belediyespor kulübü sporculari 4 altin,2 bronz madalya kazanarak büyük bir basari elde etti. Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, "Ilkadimli sporcularin elde ettigi basarilar bizleri her zaman gururlandirmaktadir" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanligi, Türkiye Okul Sporlari Federasyonu ve Muaythai Federasyonu tarafindan düzenlenen ve Aydin Dogan Spor Kompleksi’nde baslayan okullararasi Muaythai Türkiye Sampiyonasi’nda yaklasik 64 ilden binin üzerinde sporcu mücadele etti. Sporseverlerin yogun ilgi gösterdigi sampiyona kiyasiya mücadelelere sahne oldu. Sampiyonada 4 Türkiye birinciligi ve 2 Türkiye üçüncülügü ile toplamda 6 madalya kazanan Ilkadimli sporcular, rakiplerini geride birakarak Samsun’u ve Ilkadim’i gururlandirdi.

Ilkadim’da sporun ve sporcunun her zaman en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydeden Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, "Bu basarida emegi geçen tüm sporcularimizi, antrenörlerimizi ve emegi geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Ilkadimli sporcularin elde ettigi basarilar bizleri her zaman gururlandirmaktadir. Gençlerimize yatirim yapmaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA