Eczacibasi Dynavit, Kathryn Plummer'i Renklerine Bagladi

Eczacibasi Dynavit yeni sezon transfer çalismalari kapsaminda ABD’li smaçör Kathryn Plummer’i kadrosuna katti.

Eczacibasi Dynavit, Italya Ligi ve CEV Sampiyonlar Ligi’nin son sampiyonu ABD’li smaçör Kathryn Plummer’i transfer etti. Plummer’in transferiyle ilgili kulüpten yapilan yazili açiklamada, "Plummer, çok güçlü ve çok kaliteli bir oyuncu. Oyun sistemimize direkt katki yapabilecek kapasitede yetenekleri var. Final maçlarindaki tecrübesi ve Italyan Ligi’ndeki kazandigi basarilar iyi bir transfer yaptigimizin göstergesidir. Kendisini aramizda görmekten dolayi çok mutluyuz" denildi.

Transferle ilgili konusan Kathryn Plummer, "Sporda köklü bir geçmise sahip bu kadar prestijli bir kulübün parçasi olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Yeni takim arkadaslarimla ve teknik ekiple tanismayi ve nihai hedeflerimize ulasmak için onlarla çalismayi sabirsizlikla bekliyorum. Gelecek sezon grubumuzun özel olacagini düsünüyorum. Birlikte neler basarabilecegimizi görmeyi sabirsizlikla bekliyorum. Genel olarak yeni bir kültür ve yasam tarzi ögrenmeye ve ailemi de kulübe dahil etmeye hevesliyim. Tesekkürler Kaplanlar" dedi.

ABD Milli Takimi’nda da oynayan 1998 dogumlu oyuncu, kariyerine Tstreet Volleyball Club’ta basladi ve sirasiyla Standford Üniversitesi Voleybol Takimi, Saugelle Team Monza, Denso Airybees ve Prosecco Doc Imoco Volley Conegliano takimlarinda forma giydi.

Kaynak: İHA