Afyonkarahisarli Küçük Tenisçiden Büyük Basari

Türkiye Tenis Federasyonu’nun düzenledigi 12 yas Hafta Sonu Tenis Turnuvasi, 4-7 Nisan tarihleri arasinda Kocaeli’nde gerçeklesti.

Türkiye’nin dört bir yanindan gelen genç tenis yetenekleri mücadele etti. Afyonkarahisar’i temsil eden genç sporcu Ela Naz Kaya, gösterdigi üstün performansla turnuvadan büyük bir basariyla ayrildi. Kaya, 3 gurupta da birinci oldu. Turnuva boyunca sergiledigi üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Ela Naz Kaya, Afyonkarahisarli tenis tutkunlarini gururlandirdi. Guruplar arasindaki zorlu mücadelede rakiplerini geride birakarak zirveye ulasan genç sporcu, büyük bir hirs ve azimle mücadele etti. Sahada gösterdigi yetenek ve kararlilik, onu turnuvanin en dikkat çeken isimlerinden biri haline getirdi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu: “Ela Naz Kaya’nin Kocaeli’deki turnuvada gösterdigi basari, onun gelecekte daha da parlak bir kariyere sahip olabilecegini göstermektedir. Bu sebeple, Ela Naz Kaya’yi ve onun basarisinda emegi geçen ailesi ve antrenörü Orhan Küçük’ü tebrik ediyor, gelecekteki basarilarinin devamini diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA