Kültür Kurumu Ortaokulu Türkiye Sampiyonlugunu Istiyor

Erzurum Yakutiye Kültür Kurumu Ortaokulu, Floor Culing’de geçtigimiz yil yildizlar kategorisinde kazandigi Türkiye Sampiyonlugunu bu kez de küçükler kategorisinde tekrarlamak istiyor.

02-05 Nisan tarihlerinde Elazig’da düzenlenen küçükler grup müsabakalarini basariyla geçerek turnuvada 44 takim arasindan ikinci olan Yakutiye Kültür Kurumu Ortaokulu kiz ve karma takimlari 6-9 Mayis 2024 tarihinde Sivas’ta gerçeklesecek olan Türkiye Sampiyonasi’nda ipi tekrar gögüslemeyi hedefliyor.

Beden egitimi Ögretmeni Gürkan Bagaçli, konuya iliskin olarak yaptigi açiklamada. “Çocuklarimizla çok zorlu bir yola girdigimizin farkindayiz. Fakat onlari hem derslerinde desteklemek hem de sportif faaliyetlerde ulusal bazda basarilar saglayacak güçlü karakterler haline getirmek için var gücümüzle çalisip emek veriyoruz. Onlarda bunun karsiligini vererek Türkiye sampiyonu unvanini ellerinden birakmiyorlar. Bu unvani bu kez de alt yas kategorilerinde kazanmak istiyoruz. Bize inanan ve destegini hiç bir zaman esirgemeyen turnuva boyunca da yanimizda olan Okul Müdürümüz Muhammet Akgül’e, Okul Sporlari Müdürü Yasar Elen’e, Gençlik ve Spor Müdürümüz Levent Çakmur’a, Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Abdurrahman Gazioglu’na ve Il Milli Egitim Müdürü Yakup Yildiz’a sonsuz tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA