Karaman Bisiklet Takimindan 1 Altin, 1 Gümüs Madalya

Karaman Bisiklet Takimi, Izmir’de düzenlenen Ulusal Dag Bisikleti Yarislarinda 1 altin ve 1 gümüs madalya kazanarak basarilarina bir yenisini daha ekledi.

Karaman Bisiklet Takimi, 2024 sezonunun baslamasiyla birlikte basarilarina yenilerini eklemeye devam ediyor. Katildiklari her yarista madalya kürsüsünde yer almayi basaran Karaman ekibi bu kez de Izmir’de düzenlenen Ulusal Dag Bisikleti Yarislarinda kürsüde yer almasini bildi. Bisiklet antrenörleri Hasan Duman ve Emre Öner esliginde 3 kategoride toplam 12 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi, U12 erkekler kategorisinde Atak Izcilik Spor Kulübü sporcusu Eymen Ege Kaya ile altin madalyaya uzanirken, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Kulübü sporcusu Veli Sari ile gümüs madalyaya uzandi. Yine Karaman ekibinden Bedirhan Özbek de yarislari besinci olarak tamamladi.

Karaman Bisiklet Takiminin yeni sezon ile birlikte güzel bir performans sergiledigini belirten Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Karadeniz, Izmir’de düzenlenen yarislarda dereceye giren sporculari ve antrenörleri tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.

Kaynak: İHA