Giresunspor-Tuzlaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasinda Giresunspor, sahasinda Tuzlaspor’a 3 golle maglup oldu. Maçin ardindan teknik direktörler karsilasmaya iliskin degerlendirmelerde bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasinda Giresunspor, konuk ettigi Tuzlaspor’a 3-0 kaybetti. Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, karsilasmanin ardindan yaptigi degerlendirmede, “Oyunun sonucunda uzun süre devam eden bir karsilasmada rakip 10 kisi kaldi. Bu arada pozisyonlar bulmaya çalistik. Özellikle yan ortalardan pozisyon bulmaya çalistik. Ama maalesef uzatma dakikalarinda yedigimiz 2 golle de maglup olduk. Genel olarak baktigimizda maçin sonucu bu muydu tabi ki degil. Ama her zaman söylüyorum. Gençlerdeki tecrübesizlik bir kez daha canimizi yakti. Ama genel anlamda futbolcular ellerinden gelen çabayi gösteriyorlar. Sahada iyi seyler yapmak, Giresunspor formasini terletmek adina güçlerinin yettigince iyi seyler yapiyorlar. Ileride daha iyi olacaklarini düsünüyorum. Tuzlaspor’a da basarilar diliyorum” diye konustu.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Bekir Irtegün ise galibiyetle moral bulduklarini ifade ederek, “Kagit üzerinde kolay gözükse de sahada zordu. 10 kisi kalinca çocuklar büyük bir mücadele örnegiyle oynadilar. Biraz sikistirdilar ama çok sükür buradan net skorla ayrilmayi bildik. Ciddi anlamda bir yaris var. Galibiyetimizle birlikte 33 puanda olanlar bizle beraber 31-32 araliginda kalirsa ben 5 tane final haftasi diye görüyorum. Insallah hata yapan taraf Tuzlaspor olmaz. Giresunsporlu kardeslerimi mücadelelerinden dolayi tebrik ediyorum. Oyuncularimizi 3 puan için kritik hafta için tebrik ediyorum. Iyi bir oyunumuz var. Skora baglayamiyorduk. Geçen haftaki Ümraniye maçi gerçekten çok üst düzey bir futbol oynadik. Pozisyonlar bulduk. Ama ne yazik ki istedigimizi alamamistik. Telafisi adina iyi oldu” seklinde konustu.

Kaynak: İHA