Bülent Uygun'dan Trabzonspor Maçi Açiklamasi Açiklamasi 'Zor Bir Maç Olacak'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor ile oynayacaklari maça iliskin "Güçlü bir takimla mücadele etmek için gidecegiz. Zor bir maç bizi bekliyor" dedi.

Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, bugün gerçeklestirilen antrenman öncesi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Ligde az bir maçin kaldigini söyleyen Uygun, her maçin birbirinden zor geçtigini dile getirdi. Trendyol Süper Lig’de gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile oynayacaklari maçi degerlendiren Uygun, "Güçlü bir takimla mücadele etmek için gidecegiz. Zor bir maç bizi bekliyor. Ligde aldigimiz puanlar bizi hem mutlu etti hem de konumumuzu güzel yerlere getirdi. Bunu devam ettirmek adina ligde son 7 haftada ayni mücadeleyle, hirsla, oyun anlayisimizi sahaya yansitarak puanlar toplamak adina elimizden geleni yapacagiz" diye konustu.



“Seyirci her zaman itici güçtür”

Seyircisi ile bütünlesmis takimlara karsi, seyircisiz oynamanin avantaj oldugunu kaydeden Uygun, "Biz de kendi seyircimizi getirmek için mücadele ediyoruz. Geçen maç bin 787 kisi maça gelmisti. Seyirci her zaman itici güçtür. Seyirci bir futbolcunun motivasyon kaynagidir. Bizde de Rey Manaj özellikle seyirciyle daha iyi top oynuyor. Onlar bu sevgiyi gösterdigi zaman daha hirslaniyor. Seyirci ile futbol daha güzel. Trabzon’da ki seyircisiz maçin avantajini kullanmak için elimizden geleni yapacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA