Baskan Tekin, Polatli Belediyespor Maçinda Yasananlari Kinadi

Zonguldak’in Alapli Belediye Baskani ve Alapli Belediyespor Baskani Nuri Tekin, Polatli Belediye Spor maçinda yasanan olaylardan ötürü Polatli Kulüp Baskani ve yöneticilerini kinadi.

Tekin Alapli Belediye Meclisi Nisan ayi toplantisinda yaptigi konusmada, deplasmanda lider Polatli ile dün karsi karsiya gelen ve 2-1 galip gelen Alapli Belediyespor futbol ve teknik heyetini kutlayarak, "Polatli Belediyespor ile oynadigimiz maçta protokol tribününde yer alan Asbaskan Erdal Akbaba, 2. Baskan Mustafa Sevim, Genel Kaptan Batuhan Usaç, Kulüp Yöneticisi ve Sözcüsü Yasin Ören, Yöneticiler Yilmaz Acar ve Is Insanlari Hüseyin Sözer ve Mustafa Yaman’a Polatli Kulüp Baskani, yöneticiler ve tribünlerden yapilan, sportmenlige ve genel ahlak kurallarina aykiri fiziki ve sözlü tezahürat sonrasinda protokolden atilmalarini siddet ile kiniyoruz" dedi.



"Yapilan saygisizlik tüm Alapli halkina yapilmistir"

Alapli Belediyespor yönetimine ve yapilan uygulamanin kabul edilemez oldugunu ifade eden Alapli Belediye Baskani ve Alapli Belediyespor Kulüp Baskani Nuri Tekin, "Yapilan saygisizlik tüm Alapli halkina karsi yapilmistir. Yöneticilerimiz adeta linç edilmek istenmistir. Sahadaki futbolcudan kenardaki teknik ekibe, yöneticilerine, tribünlerdeki seyirciye kadar futbol bir bütündür. Bu bütünlüge zeval getirecek her türlü davranisin siddetle karsisindayiz. Biz Alapli’ya gelen tüm misafir takimlari çiçeklerle karsiliyor, en iyi sekilde agirliyoruz. Ankara Polatli’da çirkinlestirmenin degil güzellestirmenin çabasini göstermek gerekirken dünkü maçta yasananlari kabul etmek mümkün degildir. Herkesi bir kere daha sagduyulu olmaya ve sportmenlige davet ediyoruz. Tüm takimimiza büyük geçmis olsun diliyor. Konunun takipçisi olacagimizin bilinmesini istiyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA