Serkan Özbalta Açiklamasi 'Hedefimizden Kopmadan Yolumuza Devam Ediyoruz'

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Kocaelispor maçinin ardindan, “Hedefimizden kopmadan yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasinda Çorum FK, sahasinda Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Serkan Özbalta, istedikleri skoru almak adina maça iyi basladiklarini belirterek, “Çok coskulu bir baslangiç ve oyun vardi. Attigimiz gol ve golün ardindan dört tane yüzde yüzlük gol pozisyonu. Sonrasinda dengeli bir oyunla ilk yari sona erdi. Kocaelispor iyi bir takim. Kafaya oynayan bir takim. Kaliteli ve güçlü bir kadrosu var. Ikinci yarida rakibimiz hafta içinde kazandiklari maçin coskusu, özgüveni ile üzerimize geleceklerinin bilincindeydik. Devre arasinda bunlari masaya yatirarak oyuncularimizi yerlestirip ikinci yariya basladik. Her sey iyiydi. Ikinci bir alan savunmasi ile devam ederken bir tane gol yedik. Futbolda bunlar var. Hedeften kopmadan yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Puanin önemi ve maçi kazanmak istediklerini anlatan Özbalta, “Taraftarimiza galibiyet hediye etmek istiyorduk. Sonrasinda bir gol yedik. Iki takim da skoru kabul etmeyen oyun tarzini ortaya koyunca oyun git-gele döndü. Kaçirdigimiz gol pozisyonlarindan sonra kalemizde gol pozisyonlari bulduk. Skoru kabul etmedigimiz, yüklenmeye basladigimizda her seyin olabilecegi karsilasmaydi. Pozisyon üstünlügü açisindan hak ettigimiz bir maçti. Oyuncularimizla gurur duyuyorum. Play-off hattinin içindeyiz. Puan avantajimiz var. Puan avantajini koruyarak bugünkü taraftarimizin daha çok gelecegi maçlara daha saglam hazirlanip onlarin istediklerini yerine getirmeyi planliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA