Mustafa Gürsel Açiklamasi 'Hedefimize Ulasmak Için Ne Gerekiyorsa Yapacagiz'

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, deplasmanda aldiklari 1 puanin kendileri için moral oldugunu dile getirerek, "Hedefimize ulasmak için ne gerekiyorsa yapacagiz” dedi.

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in 29. haftasinda deplasman karsilastigi Çorum FK ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, sahada ayni puana ve hedeflere sahip iki takimin mücadelesinin oldugunu belirterek, güzel bir maç oldugunu söyledi.



Iki takiminda hedeflerinin oldugunu, bu hedeflere ulasmak için artik ligin son düzlügüne girildigine dikkat çeken Gürsel, “Bizde hedeflerimize ulasmak için bu maç bizim için çok önemliydi. Hafta içinde sahamizda kazandigimiz güzel bir galibiyetin ardindan buraya da puanlar almak için gelmistik. Ancak maçin daha ikinci dakikasinda bireysel hatamizdan dolayi golü kalemizde gördük. Çorum’da rakibinizle ayni puana sahip olup maça 1-0 geriden baslamak kolay degil. Moralsizlikle basladik maça. Ancak dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü saglayan, pozisyon bulabilen bir konuma geldik. Ilk yarida da golü bulabilirdik. Beraberligi de yakalayabilirdik. Kalecinin ceza sahasi disinda tuttugu bir top var. Dikkatli baktigimizda içeride de olabilir. Ikinci yarida da ayni arzu ve istegi devam ettirdik. Ikinci yarida gölü bulduk. Karsilasmanin son dakikalarinda oyun gidip geldi. Bizde kazanabilirdik. Çorum’da kazanabilirdi” diye konustu.

Oyuna bakildiginda maçin hakkinin beraberlik gibi gözüktügünü anlatan Gürsel, “Geriden geldik. Bir puan aldik. Bugün burada bir puan bizim için moral puani oldu. Çünkü iç sahadaki hem oyunsal, hem taktiksel hem de puansan anlamdaki yükselisimizi sürdürmemiz gerekiyordu. Deplasmanda oynadigimiz maçta bayram öncesi bir puan moral oldu. Bundan sonraki maçlarda hedefimize ulasmak için ne gerekiyorsa yapacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA