Kepez Belediyespor, Tarsus Idman Yurdu Mücadelesinden 9-0 Galip Ayrildi

TFF 3. 1. Grup’da sampiyonluk mücadelesi veren Kepez Belediyespor, Tarsus Idman Yurdu mücadelesinden 9-0 galip ayrildi. Karsilasmayi Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz’de takip ederek takimi yalniz birakmadi.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus IY karsisinda 9-0’lik önemli bir galibiyet aldi. Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz de takimi yalniz birakmayarak takima destek verdi. Kocagöz karsilasmayi Kepezspor Futbol A.S. Baskani Ismail Iltemir ve Kepezspor Kulüp Baskani Hakan Çatal ile birlikte izledi.

Karsilasmanin gollerini 18, 29, 32, 55 ve 61. dakikalarda Emre Gemici kaydederken, maçin diger gollerini 38. dakikada Bilal Gülden, 56. dakikada Onur Kolay, 87. dakikada Tugay Cicili kendi kalesine atti.

Karsilasmanin son golü 90. dakikada Ozan Can Dursun’dan geldi. Alinan galibiyetle Kepez Belediyespor puanini 67’ye yükselterek lig liderligini sürdürdü. Karsilasmanin ardindan soyunma odasina inen Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz, futbolculari ve teknik heyeti alinan galibiyetten dolayi tebrik etti. Oynanan güzel mücadelenin ardindan basarinin geldigini ifade eden Kocagöz, “Kepez Mesut olacak demistik, Kepezspor futbol takimimiz da ‘Mesut’ oldu. Alinan fakli galibiyetten dolayi herkesi kutluyorum. Basarilarimiz sürecek ve takimimizi daha iyi yerlerde görecegimizden hiç süphem yok” dedi.

Kaynak: İHA