Kastamonu Üniversitesi'nde Ramazan Coskusu

Kastamonu Üniversitesi Genç Kizilay Ögrenci Toplulugu öncülügünde, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi’na kayitli ögrenci topluluklari ve ögrencilerin katilimiyla “Ramazan Senligi” etkinligi düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi Genç Kizilay Ögrenci Toplulugu öncülügünde “Ramazan Senligi” etkinligi düzenlendi.

Etkinlige Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Kasim Yenigün, Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Mehmet Atalan’in yani sira Türk Kizilayi Kastamonu Sube Baskani Sabit Tavil ile is adamlari, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi’na kayitli ögrenci topluluklari ve ögrenciler katildi.

Kastamonu Üniversitesi Merkezi Yemekhane ile Ayyildiz Spor ve Yasam Merkezi’nde gerçeklesen etkinlik, iftar programi ve spor müsabakalari olmak üzere iki ayri bölümden olustu.

Rektör Topal, Ramazan ayinin yardimlasma ve dayanismanin en üst seviyede yasandigi, bereketli bir zaman dilimi oldugunu vurgulayarak, tüm ögrencilere saglikli ve huzurlu bir Ramazan ayi ile Ramazan Bayrami geçirmelerini temenni etti.

Aksam ezaninin okunmasiyla birlikte iftar yemegi yenildi ve canli müzik esliginde ögrenciler bir araya gelerek Ramazan’in manevi atmosferinde birlik ve beraberligi paylasti.

Programin ilk bölümünün ardindan Ayyildiz Spor ve Yasam Merkezi’nde voleybol, basketbol, futbol, tenis, masa tenisi ve bowling gibi çesitli spor dallarinda müsabakalar düzenlendi ve ögrenciler kiyasiya mücadele etti. Ayrica, müsabakalarin yani sira müzik etkinligi de düzenlendi ve ögrenciler spor yaparken müzigin ritmiyle birlikte eglenceli vakit geçirdi.

Ögrenciler, etkinlik sonunda Ramazan ayinin manevi atmosferini paylasmaktan duyulan memnuniyetlerini dile getirdi.

Kaynak: İHA