Fenerbahçe Açiklamasi 'Dün Oldugu Gibi Bugün Ve Yarinlarda Da Dik Durmaya Devam Edecegiz'

Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçi sonrasi yapilan Fenerbahçe’den yapilan açiklamada kazanmak için degil dogrulari savunmak için sahaya çiktiklarini belirterek, "Dün oldugu gibi bugün ve yarinlarda da dik durmaya devam edecegiz" denildi.

Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe, Sanliurfa’da karsilasti. Sari-lacivertliler mücadeleye U19 takimi ile çikarken, 4. dakikada sahadan çekildi. Müsabaka tatil edilirken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafindan karar verilecek. Fenerbahçe de sosyal medya hesabindan açiklama yayimlayarak su ifadelere yer verdi:

"Kazanmak için degil dogrulari savunmak için sahaya çiktigimiz bugünde, tavrimizi özetlemek adina vurgulamak istedigimiz sey sudur ki;

Sadece futbolda degil yaristigimiz her bransta 117 yillik mazisiyle Türk sporuna hizmet eden, müzesinde alinterinin, emegin izlerini tasiyan binlerce kupasi olan, 30 milyon taraftariyla ülkesinin milli degerlerini benliginde hisseden ’Dünyanin En Büyük Spor Kulübü olarak dün oldugu gibi bugün ve yarinlarda da dik durmaya devam edecegiz.”

Kaynak: İHA