Belediye Derincespor - Kastamonuspor Maçinin Ardindan

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’un 34. haftasindaBelediye Derincespor, GMG Kastamonuspor ile golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan teknik direktörler ve oyuncular karsilasmayi degerlendirdi



Taner Gülleri: “Insallah sonu güzel olacak”

Karsilasma sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Belediye Derincespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, “Her maçimiz bizim için final. Rakip kim olursa olsun. Yukarida asagida bizim için önemi yok. Her maça kazanmak için çikiyoruz çünkü tehlikeli bölgeden bir an önce çikip takimi ligde birakmak için çok mücadele ediyoruz. Bugün oyun anlaminda oyuncularimizi kutluyorum. Ilk yari özellikle inanilmaz bir oyun vardi; 4 net pozisyonumuz var. Birini atsak belki farkli olacakti. Kazanmamiz gereken maçti. Ama kazanamiyorsaniz kaybetmeyeceksiniz. Bizim için 1 puan da çok önemli. Yerimizi koruyoruz. Kazansak çok iyi olacakti ama ileriki haftalar için bir puan da bizim isimize yarar. Insallah sonu güzel olacak. Taraftar da çocuklarin mücadelesini görüyor. Maçin basindan sonuna inanilmaz efor sarf ediyorlar. Taraftarlarimiza da tesekkür ediyorum” dedi.



Firat Gül: “Tüm Türkiye haftaya oynayacagimiz final maçini takip ediyor, farkindayiz”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Firat Gül ise, “Iki takimin da ligde bir pozisyonu var. Bizim hedefimiz sampiyonluk, Derince’nin ise ligde kalmak. Bütün planimizi galibiyet üzerine kurgulamistik. Biraz da riskli oynadik. Birkaç tane kontradan pozisyon verdik. Korner dönüslerinde kontralar yedik. Maçin genelinde biz de pozisyonlar bulduk. Oyunun içinde 60-70 dakika gol bulamazsak hamlelerimiz belliydi; skor üretmeye çalisacagimiz oyunculari oyuna dahil ettik. Daha çok pozisyon bulduk ama degerlendiremedik. Bu maçta berabere kalmissin ya da galip gelmissin önümüzdeki hafta için fark etmiyordu. 1 puanla önümüzde olan Amedspor simdi 3 puan önümüze geçti. Galip de gelseydik, berabere de kalsak bir sey degistirmiyor; önümüzdeki hafta maçini kazanmamiz lazim. Isler döndü dolasti final maçina geldi. Bu maçi tüm Türkiye takip ediyor, farkindayiz. Kastamonu halkina geldigimizde söz verdik ve insallah o sözü tutacagiz. Tek hedefimiz sampiyonluk. Baska hiçbir hesap yapmiyoruz. Önümüzdeki hafta insallah istedigimiz skoru alip ligin sonunu görecegiz” açiklamasinda bulundu.



Hüseyin Yilmaz: “Evimizde kazanmak istiyorduk ama olmadi”

Belediye Derincespor’un kalesinde devlesen ve üst üste yaptigi kurtarislarla beraberligin mimarlarindan Hüseyin Yilmaz, “Bir puan bizim için önemliydi. Tabii ki 3 puani almak, evimizde kazanmak istiyorduk. Olmadi. Buna da sükür. Düsmemeye oynuyoruz. Her puan bizim için önemli. Herkes kazanmak istedi ama olmadi. 3-4 net pozisyonumuz var, atabilseydik bizim için daha rahat olacakti. Insallah önümüzdeki Igdir maçini kazaniriz. Kendi adima da takima katki sagladiysam ne mutlu bana. Bu bana motivasyon oluyor. Insallah ligde kalacagiz. Kritik haftalardayiz, taraftarimizin da içerdeki maçlara gelip bizi desteklemelerini istiyoruz. Gelen ve gelmeyen herkesten de Allah razi olsun” ifadelerini kullandi.

Samed Ali Kaya: “Haftaya Amed’i ve kalan 3 maçi kazanip çikacagiz”

Kocaelispor ile geçen yil sampiyonluk yasayan ve benzer hikayeyi Kastamonuspor ile yasamak isteyen basarili futbolcu Samed Ali Kaya, “Maçi kazanabilirdik, çok pozisyona girdik. Ama bugün bir puan da çok kötü diyemem. Haftaya Amed ile içerde oynayacagiz. Yine kazanmamiz lazim. Onlari yendigimizde lider olacagiz. 4 maçimiz kaldi. Onlari kazanirsak çikiyoruz. Bugünkü bir puana kötü olarak bakmiyoruz. 1 puan hakkimiz vardi, onu da burada kullanmis olduk. Rakibin de düsmeme mücadelesi vardi. Onlar da iyi mücadele ettiler. Insallah haftaya yener, kalan 3 maçi da kazanarak çikacagiz" açiklamasinda bulundu.

Kubilay Yavuz: “Sezon sonu iki camiaya da sampiyonluk nasip olsun”

Yine Kocaelispor’dan Kastamonu’ya giden Ilyas Kubilay Yavuz, “Güzel bir müsabaka oldu. Zeminle ilgili sartlar bizim açimizdan zordu ama ilerleyen dakikalarda adapte olmayi basardik. Kazanmamiz gerekiyordu, kazanamadik ama hala 4’te 4 yapmamiz halinde sampiyon biz olacagiz. Önümüzde Amed müsabakasi var. Hepimiz için önemli bir maç. O maça en iyi sekilde hazirlanip sampiyonluk adina büyük bir adim atacagiz. Geçen yil ki iskelet kadromuz çok üst düzey kadroydu. Kastamonuspor da bu iskelet kadrodan bazi oyunculari takimina katmak istedi. Biz de onlari mahcup etmeyip bu hedefin içinde tuttugumuz için çok mutluyuz. Kocaeli’de de çok güzel hikaye yazdik. Simdi Kocaelispor da yeni bir hikayenin pesinde. Umarim Süper Lig’de Kocaelispor armasini görürüz. Iki camiaya da sezon sonu sampiyonluk nasip olsun. Herkesin bayrami mübarek olsun” seklinde konustu.



Yalçin Kilinç: “Insallah Kocaelispor Süper Lig’de, biz de 1.Lig’de oluruz”

Yalçin Kilinç, “Kazanmak için gelmistik. Sampiyonluk yolunda kazanmamiz gerekiyordu. Ama çok kaybedilmis bir sey yok. Berabere kalsak da, kazansak da Amed’i yenmemiz lazimdi. Belediye Derincespor’u da iyi mücadeleleri için tebrik ederim. Firat Hoca yeni katildi.

Ikinci yarinin basinda biraz kötü gitmistik. Onun gelmesiyle toparladik. Birbirini taniyan oyuncular ve hoca oldugu zaman isler daha kolay oluyor. Insallah bu sene Kastamonu’yu 1.Lig’e çikaririz. Kocaelispor’a da basarilar diliyorum. Insallah onlari Süper Lig’de görürüz. Biz de 1.Lig’de oluruz. Kocaelispor’un Süper Lig’de olmasi bizim için de mutluluk verici. Onlarin da bayramini kutluyorum. Insallah çifte bayram yasariz” sözlerini kaydetti.

Kaynak: İHA